Manavgatta Yangin - AFAD: (Manavgat'taki yangın) 3 vatandaşımız hayatını ... - Yangın risk uzmanı cemal kozacı:

Manavgatta Yangin - AFAD: (Manavgat'taki yangın) 3 vatandaşımız hayatını ... - Yangın risk uzmanı cemal kozacı:. Havadan ve karadan müdahale sürüyor. Manavgatta yangın ile ilgili 2 haber listeleniyor. Manavgatta yangın son dakika manavgatta yangın haberleri ve manavgatta yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Antalya'da bugüne kadar bu büyüklükte yangın görmedi; Yangin 12.00 sularinda başladi yangını söndürme çalışmalarına, antalya'nın yanı sıra çevre illerden gelen ekipler de destek veriyor.

Jul 28, 2021 · manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı manavgat'taki söndürme çalışmalarında 2 uçak, 8. Yangin 12.00 sularinda başladi yangını söndürme çalışmalarına, antalya'nın yanı sıra çevre illerden gelen ekipler de destek veriyor. Havadan ve karadan müdahale sürüyor. Jul 28, 2021 · manavgatta büyük yangın;manavgat kaymakamı mustafa yiğit trafikte yoğunluk oluşturmamak amacıyla manavgat'a seyahat edilmemesini belitti.

Son dakika haber! ANTALYA MANAVGAT'TA ZİNCİR MARKET ...
Son dakika haber! ANTALYA MANAVGAT'TA ZİNCİR MARKET ... from foto.haberler.com
Jul 29, 2021 · 9:14 son dakika… manavgat'ta büyük felaket! Yangin 12.00 sularinda başladi yangını söndürme çalışmalarına, antalya'nın yanı sıra çevre illerden gelen ekipler de destek veriyor. 1 day ago · antalya manavgat'taki yangın devam ederken ekiplerin müdahalesi sürüyor! İlçenin kalemler mahallesi azizler mevkisindeki yangında evlerinde olanlar, görevlilerce araçlara bindirilerek alandan uzaklaştırıldı. Şuan ülke olarak teyakkuz durumuna geçmemiz gerekiyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı manavgat'taki söndürme çalışmalarında 2 uçak, 8. Jul 28, 2021 · haber strateji; Jul 28, 2021 · manavgat i̇lçesi̇ yeni̇köy mahallesi̇'nden başlayan yangin, rüzgarin da etki̇si̇yle hizla yayildi.

İlçenin kalemler mahallesi azizler mevkisindeki yangında evlerinde olanlar, görevlilerce araçlara bindirilerek alandan uzaklaştırıldı.

Jul 28, 2021 · haber strateji; Jul 29, 2021 · 9:14 son dakika… manavgat'ta büyük felaket! Manavgatta hızla büyüyen yangın yerleşim alanlarına indi. 28 temmuz 2021 çarşamba 18:04. 28 temmuz 2021 14:47 antalya manavgat'ta büyük yangın! Kayseri'de ve osmaniye'de de yangın başlamış. Jul 28, 2021 · manavgat i̇lçesi̇ yeni̇köy mahallesi̇'nden başlayan yangin, rüzgarin da etki̇si̇yle hizla yayildi. Yangın risk uzmanı cemal kozacı: Yangin 12.00 sularinda başladi yangını söndürme çalışmalarına, antalya'nın yanı sıra çevre illerden gelen ekipler de destek veriyor. Jul 28, 2021 · manavgatta büyük yangın;manavgat kaymakamı mustafa yiğit trafikte yoğunluk oluşturmamak amacıyla manavgat'a seyahat edilmemesini belitti. Jul 28, 2021 · manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede. 1 day ago · antalya manavgat'taki yangın devam ederken ekiplerin müdahalesi sürüyor! Antalya'da bugüne kadar bu büyüklükte yangın görmedi;

Şuan ülke olarak teyakkuz durumuna geçmemiz gerekiyor. Jul 28, 2021 · manavgat i̇lçesi̇ yeni̇köy mahallesi̇'nden başlayan yangin, rüzgarin da etki̇si̇yle hizla yayildi. 2.935 görüntüleme 28 temmuz 2021. 1 day ago · antalya manavgat'taki yangın devam ederken ekiplerin müdahalesi sürüyor! Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı manavgat'taki söndürme çalışmalarında 2 uçak, 8.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen: Yangın Manavgat ...
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen: Yangın Manavgat ... from icdn.ensonhaber.com
Kayseri'de ve osmaniye'de de yangın başlamış. Yangın risk uzmanı cemal kozacı: 2.935 görüntüleme 28 temmuz 2021. Yangin 12.00 sularinda başladi yangını söndürme çalışmalarına, antalya'nın yanı sıra çevre illerden gelen ekipler de destek veriyor. Manavgatta hızla büyüyen yangın yerleşim alanlarına indi. Jul 28, 2021 · manavgatta büyük yangın;manavgat kaymakamı mustafa yiğit trafikte yoğunluk oluşturmamak amacıyla manavgat'a seyahat edilmemesini belitti. Jul 28, 2021 · manavgat i̇lçesi̇ yeni̇köy mahallesi̇'nden başlayan yangin, rüzgarin da etki̇si̇yle hizla yayildi. Manavgatta yangın son dakika manavgatta yangın haberleri ve manavgatta yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Manavgat i̇lçesi̇ yeni̇köy mahallesi̇'nden başlayan yangin, rüzgarin da etki̇si̇yle hizla yayildi.

İlçenin kalemler mahallesi azizler mevkisindeki yangında evlerinde olanlar, görevlilerce araçlara bindirilerek alandan uzaklaştırıldı. Kayseri'de ve osmaniye'de de yangın başlamış. Jul 28, 2021 · manavgat'ta büyük yangın! Manavgatta yangın ile ilgili 2 haber listeleniyor. Manavgat i̇lçesi̇ yeni̇köy mahallesi̇'nden başlayan yangin, rüzgarin da etki̇si̇yle hizla yayildi. Şuan ülke olarak teyakkuz durumuna geçmemiz gerekiyor. Yangin 12.00 sularinda başladi yangını söndürme çalışmalarına, antalya'nın yanı sıra çevre illerden gelen ekipler de destek veriyor. Jul 28, 2021 · manavgat i̇lçesi̇ yeni̇köy mahallesi̇'nden başlayan yangin, rüzgarin da etki̇si̇yle hizla yayildi. Jul 28, 2021 · haber strateji; Jul 29, 2021 · 9:14 son dakika… manavgat'ta büyük felaket! 1 day ago · antalya manavgat'taki yangın devam ederken ekiplerin müdahalesi sürüyor! Jul 28, 2021 · manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı manavgat'taki söndürme çalışmalarında 2 uçak, 8.

Jul 28, 2021 · manavgat i̇lçesi̇ yeni̇köy mahallesi̇'nden başlayan yangin, rüzgarin da etki̇si̇yle hizla yayildi. 28 temmuz 2021 çarşamba 18:04. Jul 29, 2021 · 9:14 son dakika… manavgat'ta büyük felaket! Manavgatta yangın son dakika manavgatta yangın haberleri ve manavgatta yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Jul 28, 2021 · manavgat'ta büyük yangın!

Manavgat'ta orman yangını felaketi
Manavgat'ta orman yangını felaketi from cdn.gunes.com
Havadan ve karadan müdahale sürüyor. Manavgatta yangın son dakika manavgatta yangın haberleri ve manavgatta yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Yangin 12.00 sularinda başladi yangını söndürme çalışmalarına, antalya'nın yanı sıra çevre illerden gelen ekipler de destek veriyor. 2.935 görüntüleme 28 temmuz 2021. Jul 28, 2021 · manavgat'ta büyük yangın! Jul 28, 2021 · manavgatta büyük yangın;manavgat kaymakamı mustafa yiğit trafikte yoğunluk oluşturmamak amacıyla manavgat'a seyahat edilmemesini belitti. Jul 28, 2021 · manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede. 4 farklı noktada yangın… mahalleler boşaltıldı, belediye başkanı'ndan acı sözler

Olay yerine ulaşan tarım ve orman bakanı bekir.

Jul 28, 2021 · haber strateji; Jul 28, 2021 · manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede. Şuan ülke olarak teyakkuz durumuna geçmemiz gerekiyor. 1 day ago · antalya manavgat'taki yangın devam ederken ekiplerin müdahalesi sürüyor! Antalya'da bugüne kadar bu büyüklükte yangın görmedi; Manavgatta yangın ile ilgili 2 haber listeleniyor. İlçenin kalemler mahallesi azizler mevkisindeki yangında evlerinde olanlar, görevlilerce araçlara bindirilerek alandan uzaklaştırıldı. Manavgat i̇lçesi̇ yeni̇köy mahallesi̇'nden başlayan yangin, rüzgarin da etki̇si̇yle hizla yayildi. 4 farklı noktada yangın… mahalleler boşaltıldı, belediye başkanı'ndan acı sözler Havadan ve karadan müdahale sürüyor. 28 temmuz 2021 çarşamba 18:04. Kayseri'de ve osmaniye'de de yangın başlamış. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı manavgat'taki söndürme çalışmalarında 2 uçak, 8.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama